Všetky príspevky chef

Denné menu od 10.12. – 14.12.2018

Denné menu /v cene menu polievka, hl. jedlo a nápoj/
menu podávame od 10.15 -14.00 každý pracovný deň 10.12. –  14.12.2018

Týždenná ponuka (polievka, hlavné jedlo) – 5,90 €

150 g Kurací rezeň v zemiakovom cestíčku s pučenými zemiakmi syrom
eidam a uhorkovým šalátom ……. 5,90 €

150 g Bojnícka pochúťka ( brav. karé, feferónka, kečup, cesnak,
paprika,paradajka) so zemiakovou plackou a dusenou ryžou,
2 ks volským okom a syrom eidam ……. 5,90 €

150 g Restovaná kuracia pečeň v zemiakovej lokši 4ks s domácim
pikantným kapustovým šalátom ……. 5,90 €

Pondelok 10.12.
0,33l Hráškový krém s krutónmi (mraz. hrášok, smotana, krutóny), chlieb – 1,7 /
Kurací vývar so zeleninou a rezancami – 1,9
M1: 120 g Bravčové pečené na dusenej červenej kapuste (brav. stehno, červ. kapusta), 160 g kysnutá
knedľa – 1
M2: 120 g Kuracia rolka s kápiou (kur. prsia, šunka, syr eidam, kápia), 220 g dusená ryža – 7,1
M3: 350 g Ryžovo – bulgurové rizoto s hlivou (ryža, bulgur, hliva ustricová, smotana, čerst. petrž. vňať),
syr eidam – 7
M4: 350 g Špagety Puttanesca (cestovina, par. drť, olivy, cuketa, čierne olivy, kapari, cesnak, suš.
paradajky, čerst. petrž. vňať, syr Grana padano) – 1,7

Utorok 11.12.
0,33l Fazuľová polievka so zemiakmi (fazuľa, zemiaky), chlieb – 1 /
Kurací vývar so zeleninou a rezancami – 1,9
M1: 120 g Ovocný bravčový plátok (brav. karé, pomaranč, jablko), 220 g dusená ryža – 1
M2: 120 g Kuracia maďarská panvička (kur. prsia, par. drť, par. pretlak, feferónka), 110 g ryža,
90 g hranolky – 1
M3: 350 g Zapekané prekladané zemiaky s grilovanou zeleninou (zemiaky, smotana, baklažán, cuketa,
paprika, šampiňóny, cibuľa, vajce, syr eidam), 50 g zeleninový šalát – 3,7
M4: 350 g Domáce dukátové buchtičky s vanilkovým krémom (mlieko, buchtičky, puding) – 7,1

Streda 12.12.
0,33l Špenátová polievka so zemiakmi (mraz. špenát, zemiaky, smotana), chlieb – 1,7 /
Kurací vývar so zeleninou a rezancami – 1,9
M1: 120 g Moravský vrabec s dusenou kyslou kapustou (brav. stehno, kys. kapusta, cesnak, cibuľa),
160 g kysnutá knedľa – 1
M2: 120 g Kurací plátok na slaninovo-slivkovej omáčke (kur. prsia, slanina, suš. slivka, rum, slivkový
lekvár), 220 g dusená ryža s hráškom – 1
M3: 350 g Tatranské pečené zemiaky (zemiaky, bryndza, cibuľa, smotana, slanina) – 7
M4: 350 g Cvikľové halušky s omáčkou z balkánskeho syra (cvikľa, tav. syr, balk. syr) – 7,1,3

Štvrtok 13.12.
0,33l Kapustová z čerstvej kapusty (biela kapusta, par. drť),chlieb – 1 /
Kurací vývar so zeleninou a rezancami – 1,9
M1: 150 g Syrovo-mäsové karbonátky (brav. stehno, syr eidam, vajce, strúhanka), 200 g zemiaková kaša,
50 g kyslá uhorka – 1,3,7
M2: 120 g Kurací plátok s volským okom (kur. prsia, vajce,), 110 g dusená ryža, 90 g hranolky – 1,3
M3: 350 g Šošovicový prívarok s klobásou (klobása, šošovica, smotana), chlieb – 3,1,7
M4: 150 g Zapekané prekladané zemiaky s brokolicou a syrom (zemiaky, mraz. brokolica, smotana,
syr eidam, cesnak), 200 g varené zemiaky – 7,3

Piatok 14.12.
0,33l Falošná gulášová polievka s klobásou (zemiaky, lečo, klobása), chlieb –1 /
Kurací vývar so zeleninou a rezancami – 1,9
M1: 120 g Bravčový Gyros (brav. stehno, korenie gyros), 180 g hranolky, 30 g domáce tzatziky – 7
M2: 120 g Kurací plátok na šampiňónoch (kur. prsia, smotana, čerst. šampiňóny, čerst. petrž. vňať),
220 g dusená ryža – 7,1
M3: 150 g Pečené rybie filé s mandľovými lupienkami a pórom (rybie filé, pór, mandle, maslo),
200 g opekané zemiaky – 1,4
M4: 120 g Sójové rezančeky v zemiakovej placke (sój. mäso, zem. placka 2ks,feferónka,par.pretlak,lečo),
110 g dusená ryža – 1,3,6

Zeleninové šaláty s polievkou 4,20 €

 

260g      Grécky šalát

(paprika, paradajka, uhorka, olivový olej, syr feta, olivy, kukurica, oregano, toast)

 

280g      Cézar šalát

(ľadový šalát, paradajka, parmezán, grilované kuracie rezance, vínny ocot,  toast)

 

300g      Aphrodite šalát

(ľadový šalát, paradajka, paprika, uhorka, olivy, olivový olej, grilovaný encián,brusnice,toast)

 

290g      Mexico šalát

(ľadový šalát, lollo šalát,  chilli fazuľa, paprika, kukurica, volské oko, toast)

 

 

 

 

 

 

Príjemné posedenie a dobrú chuť, praje personál kantíny DOMINO

 

 

V prípade záujmu prijímame objednávky na t. č.:  0919  222  098  www.kantinadomino.sk

Potravinové  alergény:1,Obilniny obsahujúce lepok, 2. Kôrovce a výrobky z nich, 3. Vajcia a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z nich, 5. Arašidy a výrobky z nich, 6.

Sójové zrná a výrobky z nich, 7. Mlieko a výrobky z nich, 8. Orechy a výrobky z nich, 9. Zeler a výrobky z nich, 10. Horčica a výrobky z nej, 11. Sezamové semená