Denné menu od 11.2. – 15.2.2019

Denné menu /v cene menu polievka, hl. jedlo a nápoj/
menu podávame od 10.15 -14.00 každý pracovný deň 11.2. –  15.2.2019

Týždenná ponuka (polievka, hlavné jedlo)

150 g Plnený encián s olivami v lístkovom ceste so steakovými
hranolkami a brusnicami ……. 4,90 €

150 g Kurací steak s plneným zeleninovým šampiňónom
a pečenými zemiakmi ………… 4,90 €

Pondelok 11.02.
0,33l Hráškový krém s krutónmi (mraz. hrášok, smotana, krutóny), chlieb – 1,7 /
Kurací vývar so zeleninou a rezancami – 1,9

M1: 120 g Burgundské bravčové mäso (brav. stehno, paradajkový pretlak, cesnak, hríby), 160 g kysnutá
knedľa – 1
M2: 120 g Kurací steak na dusenej zelenine (kuracie prsia, mraz. zelenina), 220 g dusená ryža – 1
M3: 350 g Pikantná šošovica s volským okom (šošovica, par. pretlak, feferónka, čerst. paradajka, cesnak,
vajce 1ks), chlieb – 1,3
M4: 350 g Farfalle s nivovou omáčkou a grilovaným morčacím mäsom (cestovina, tav. syr, syr
niva, smotana, morčacie prsia) – 1,7

Utorok 12.02.
0,33l Šampiňónová polievka so zemiakmi (čerst. šampiňóny, zemiaky, čerst. petrž. vňať), chlieb – 1 /
Kurací vývar so zeleninou a rezancami – 1,9

M1: 120 g Bravčová rolka plnená brokolicovou praženicou (brav. karé, mraz. brokolica, vajcia),
200 g pučené zemiaky so slaninou – 1,3
M2: 120 g Grilované kuracie rezančeky s bambusovými výhonkami a ostrokyslou omáčkou
(kur. prsia, bam. výhonky, kari, sweet chilli omáčka, solamyl), 110 g dusená ryža,
90 g steakové hranolky
M3: 350 g Cestovinový šalát s údeným lososom (far .cestovina, mraz. hrášok, mraz. kukurica,
biely jogurt, domáca tatarka, údený losos, červ. cibuľa) – 7,1,4
M4: 350 g Ovocné parené buchty s čokoládovým pudingom (par. buchty, puding, kakao, mlieko) – 3,7,1

Streda 13.02.
0,33l Fazuľová polievka na kyslo (smotana, zemiaky, fazuľa), chlieb – 1,7 /
Kurací vývar so zeleninou a rezancami – 1,9

M1: 120 g Vyprážaný kurací rezeň s parmezánovou strúhankou ( kur. prsia, trojobal, syr parmezán ),
200 g zemiaková kaša, 50 g domáci mrkvový šalát s medom – 1,7,3
M2: 120 g Bravčové frankfurtské mäso (brav. stehno, párok), 220 g slovenská ryža – 1
M3: 350 g Pečené batáty s grilovanou cuketou a šampiňónmi (zemiaky batáty, čerst. cuketa, čerst.
cuketa, čerst. šampiňóny)
M4: 350 g Zeleninové rizoto so syrom (ryža, mraz. zelenina, syr eidam), 50 g sterilizovaný šalát – 7

Štvrtok 14.02.
0,33l Valentínska paradajková polievka s cestovinou (par. pretlak, cestovina), chlieb – 1 /
Kurací vývar so zeleninou a rezancami – 1,9

M1: 120 g „Sladký bozk“ (hovädzia sviečková na smotane s brusnicami), 160 g kysnutá knedľa – 1,7
M2: 120 g „Amorov šíp“ (kurací špíz s klobásou, slaninou, cibuľou a paprikou), 110 g dusená ryža,
90 g americké zemiaky – 1,
M3: 150 g „Naplnená láska“ (cuketa plnená zeleninou a zasypaná syrom niva), 200 g opekané zemiaky,
30 g cesnakový dressing na bozkávanie – 7
M4: 350 g „Nežné milovanie“ (bryndzové pirohy s kyslou smotanou a pórom na masle) – 1,7

Piatok 15.02.
0,33l Zemiaková polievka (zemiaky, červ. sladká paprika), chlieb – 1 /
Kurací vývar so zeleninou a rezancami – 1,9

M1: 120 g Vyprážaná šunková saláma (šunková saláma, trojobal), 180 g hranolky, 30 g domáca tatarka – 1,3,7
M2: 120 g „Povalentínske svadobné menu“ (kur. prsia, broskyňa, syr eidam), 220 g dusená ryža – 1,7
M3: 150g Pečené rybie filé s čerstvým feniklom a citrónom ( rybie filé, čerst. fenikel, citrón ),
200 g varené zemiaky s maslom a petržlenovou vňaťkou– 1,4,7
M4: 350 g Fliačky s čerstvou kapustou a slaninou (cestovina, čerst. biela kapusta, slanina) –1

Zeleninové šaláty s polievkou 4,20 €
260g Grécky šalát
(paprika, paradajka, uhorka, olivový olej, syr feta,
Zeleninové šaláty s polievkou 4,20 €

 

260g      Grécky šalát

(paprika, paradajka, uhorka, olivový olej, syr feta, olivy, kukurica, oregano, toast)

 

280g      Cézar šalát

(ľadový šalát, paradajka, parmezán, grilované kuracie rezance, vínny ocot,  toast)

 

300g      Aphrodite šalát

(ľadový šalát, paradajka, paprika, uhorka, olivy, olivový olej, grilovaný encián,brusnice,toast)

 

290g      Mexico šalát

(ľadový šalát, lollo šalát,  chilli fazuľa, paprika, kukurica, volské oko, toast)

 

 

 

 

 

 

Príjemné posedenie a dobrú chuť, praje personál kantíny DOMINO

 

 

V prípade záujmu prijímame objednávky na t. č.:  0919  222  098  www.kantinadomino.sk

Potravinové  alergény:1,Obilniny obsahujúce lepok, 2. Kôrovce a výrobky z nich, 3. Vajcia a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z nich, 5. Arašidy a výrobky z nich, 6.

Sójové zrná a výrobky z nich, 7. Mlieko a výrobky z nich, 8. Orechy a výrobky z nich, 9. Zeler a výrobky z nich, 10. Horčica a výrobky z nej, 11. Sezamové semená