Denné menu od 19.11. – 23.11.2018

 

 

Kantína Domino                              M1,M2,  M3,M4, M5     –     3,90 

                               

Denné menu /v cene menu polievka, hl. jedlo a nápoj/
menu podávame od 10.15 -14.00 každý pracovný deň 19.11. –  23.11.2018

 

Týždenná ponuka   (polievka, hlavné jedlo)    –    SLOVENSKÉ  ŠPECIALITY

 

350/200 g Bryndzové pirohy so steakom z bravčovej krkovičky

so slaninovými chipsami a vyprážanými cibuľovými

krúžkami  ……………..  5,90€

 

350/150g Domáce bryndzové halušky s bravčovou panenkou špikovanou

oravskou slaninou preliatou pečenou cibuľou ………… 5,90€

 

200/350g Králičie pečené stehno na domácich kapustových strapačkách

s pečenou kačacou pečeňou a karamelizovaným pomarančom

…………… 6,90€

 

120 g  Grilovaný oštiepok na domácich zemiakových plackách 4ks

s cesnakovou kyslou smotanou a grilovaným kukuričným klasom

………………. 6,90€

 

Dezert:  domáca štrúdla

 

Zeleninové šaláty s polievkou 4,20

 

260g      Grécky šalát

(paprika, paradajka, uhorka, olivový olej, syr feta, olivy, kukurica, oregano, toast)

 

280g      Cézar šalát

(ľadový šalát, paradajka, parmezán, grilované kuracie rezance, vínny ocot,  toast)

 

300g      Aphrodite šalát

(ľadový šalát, paradajka, paprika, uhorka, olivy, olivový olej, grilovaný encián,brusnice,toast)

 

290g      Mexico šalát

(ľadový šalát, lollo šalát,  chilli fazuľa, paprika, kukurica, volské oko, toast)

 

Pondelok  19.11. 

0,33l Karfiolová polievka s krutónmi (mraz. karfiol, smotana, čerst. petž. vňať), chlieb – 1,7 /

Kurací vývar so zeleninou a rezancami – 1,9

 

M1: 120 g Pečené bravčové stehno hamburgské  (brav. stehno, mraz. koreňová zelenina, smotana,

slanina, šunka, kys. uhorka), 200 g cestovina – 1,7

M2: 120 g Kuracia roláda so zeleninou (kur. prsia, zelenina), 220 g dusená ryža  – 1

M3: 350 g Hubové rizoto so zeleninou a syrom  (ryža, mraz. huby, mraz. zelenina, syr eidam),

50 g kyslá uhorka – 7

M4: 350 g Zapekané zeleninové zemiaky so syrom  (mraz. zelenina, zemiaky, smotana, vajce, syr eidam),

50 g ster. šalát  – 7,1,3

 

Utorok  20.11. 

0,33l Zeleninová polievka s haluškami (čerstvá zelenina, halušky),chlieb – 1 /

Kurací vývar so zeleninou a rezancami – 1,9

 

M1: 120 g Brav kocky s hlivou ustricovou   (brav. stehno, smotana, hliva ustricová, čerst. petrž. vňať),

200 g pučené zemiaky  –  1,7

M2: 120 g Zapekané kuracie prsia so šunkou a syrom  (kur. prsia, šunka, syr eidam),

220 g dusená ryža – 1,7

M3: 200 g Šošovicový prívarok s volským okom  (šošovica, smotana, vajce 1ks), 200 g varené zemiaky  –

1,3,7

M4: 350 g Ryžový nákyp so slivkami a višňami (ryža, slivky, višne, mlieko, vajcia)  – 3,7

 

Streda  21.11. 

0,33l Fazuľová polievka s klobásou (fazuľa, klobása, zemiaky), chlieb, 1 /

Kurací vývar so zeleninou a rezancami – 1,9

 

M1: 120 g Segedínsky guláš de luxe (brav. stehno, údené mäso, kys. kapusta, smotana), 160 g kysnutá

knedľa – 1,7

M2: 120 g Kuracie prsia plnené sušenou slivkou a slaninou (kur. prsia, suš. slivka, slanina), 110 g dusená

ryža, 90 g zemiakové krokety– 1

M3: 350 g Penne s paradajkovou omáčkou a vyprážanými sójovými guľkami (cestovina, par. drť, sója,

strúhanka, vajce)  – 1,6,3

M4: 350 g Bolonské špagety so syrom (cestovina, brav. mäso, par. drť, par. pretlak, kor. zelenina,

syr eidam) – 1,7

 

Štvrtok  22.11.

0,33l Petržlenová polievka s mrkvou (čerstvý petržlen, čerst. mrkva, smotana), chlieb, 1,7 /

Kurací vývar so zeleninou a rezancami – 1,9

 

M1: 120 g Kurací plnený rezeň slaninou, šunkou a kyslou uhorkou (kur. prsia, slanina, kyslá uhorka,

šunka, trojobal), 200 g zemiaková kaša, 50 g domáci zelerovo-mrkvový šalát – 1,3,7

M2: 120 g Grilované DUO rezance (brav. stehno, morč. prsia, kápia), 220 g dusená ryža so zeleninou – 1

M3: 350 g Špagety s bazalkovým pestom a grilovanou čerstvou paradajkou a rukolou

(cestovina,  čerst. bazalka, orechy, oliv. olej, paradajky, rukola, syr eidam)  – 1,7,8

M4: 350 g Kapustové placky s cesnakovo-syrovým dressingom  (kys. kapusta, zemiaky, cesnak, syr

eidam, biely jogurt), 50 g zeleninový šalát  – 7,1,3

 

Piatok   23.11.

0,33l Gulášová polievka (brav. mäso, lečo, zemiaky), chlieb – 1 /

Kurací vývar so zeleninou a rezancami – 1,9

 

M1: 120 g Hydinová panvička s kyslou smotanou  (kur. prsia, par. pretlak, feferónka, kys. smotana),

220 g dusená ryža – 1,7

M2: 120 g Grilovaný encián s brusnicami   (encián, brusnice), 180 g hranolky – 7

M3: 150 g Pečené rybie filé na grilovanej zelenine ( rybie filé, čerstvá paprika, šampiňóny, cuketa,

baklažán, cibuľa), 200 g opekané zemiaky  – 1,4

M4: 350 g Zapekané zemiaky s kyslou kapustou  (zemiaky, kys. kapusta, smotana, vajce) ,

50 g ster. šalát  – 7,3

Príjemné posedenie a dobrú chuť, praje personál kantíny DOMINO             

V prípade záujmu prijímame objednávky na t. č.:  0919  222 098  www.kantinadomino.sk

Potravinové  alergény:1,Obilniny obsahujúce lepok, 2. Kôrovce a výrobky z nich, 3. Vajcia a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z nich, 5. Arašidy a výrobky z nich, 6. Sójové zrná a výrobky z nich, 7. Mlieko a výrobky z nich, 8. Orechy a výrobky z nich, 9. Zeler a výrobky z nich, 10. Horčica a výrobky z nej, 11. Sezamové semená